Οι Δερματολόγοι της Lasermedical στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας.

Τρίτη, 29/10/2019

Λαγονήσι, 29/10/2019

Δελτίο Τύπου

Οι Δερματολόγοι της Lasermedical στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας.

Οι Δερματολόγοι του πρότυπου ιατρικού κέντρου Lasermedical θα κατέχουν ενεργό ρόλο, για ακόμη μία χρονιά, στις εργασίες του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, που διοργανώνει η ΕΔΑΕ και θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Στο επίκεντρο του επιστημονικού προγράμματος του συνεδρίου, το οποίο αποσκοπεί στο να καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, θα βρεθούν όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με δερματικές παθήσεις, όπως η Ψωρίαση, η Ακμή, το Μελάνωμα, οι Παθήσεις του Συνδετικού Ιστού, οι Παθήσεις των Ονύχων και των Τριχών, η Κοσμετολογία, η Παιδοδερματολογία, η Ογκολογία, η Δερματοσκόπηση, κ.ά.

Ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης σε ρόλο Προέδρου, συντονιστή και ομιλητή.

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Δερματό-ογκολογία», με ενδεικτικές ενότητες, το μελάνωμα στα παιδιά, τις νεότερες εξελίξεις στο καρκίνωμα Merkel, τους όγκους των εξαρτημάτων του δέρματος κ.ά., ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης θα κατέχει τη θέση του Προέδρου. Παράλληλα, θα διατελέσει συντονιστής του εφαρμοσμένου φροντιστηρίου, με σημείο αναφοράς τα νήματα PDO και COG στην αισθητική Δερματολογία.

Επίσης, ο κ. Θεοχάρης θα βρίσκεται σε θέση προσκεκλημένου ομιλητή με δύο ιατρικές παρουσιάσεις, κατά τη διάρκεια του ερχόμενου συνεδρίου. Η πρώτη ομιλία του πρωτεργάτη της Δερματοχειρουργικής στη χώρα μας, θα έχει ως κύριο άξονα την εφαρμογή της χειρουργικής στην καθ’ ημέρα δερματολογική πράξη. Η δεύτερη ομιλία του ιατρού θα πραγματεύεται τις σύγχρονες τεχνικές εφαρμογής της βοτουλινικής τοξίνης στο άνω και κάτω μέρος του προσώπου, μέσα από μια διαδραστική προβολή πραγματικών περιστατικών του ιατρού, με τη συμμετοχή της συναδέλφου δερματολόγου κας Landau Marina.

Ο Δρ. Mιχαήλ Δελλήβεης – Δομένικος σε θέση ομιλητή.

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Κύηση και Δέρμα» ο Δερματολογός – Αφροδισιολόγος Μιχάλης Δελλήβεης θα πραγματοποιήσει την 1η Νοεμβρίου, ομιλία με θέμα τα τοπικά στεροειδή στην εγκυμοσύνη. Παράλληλα, ο ιατρός θα μιλήσει για το πόσο υπαρκτός είναι ο κίνδυνος απορρόφησης.

Ο Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός Σωτήρης Θεοχάρης τόνισε σχετικά: «Για ακόμη μια χρονιά, θα δώσουμε το παρών στον ιστορικό θεσμό του Πανελληνίου Δερματολογικού Συνεδρίου της ΕΔΑΕ, που αποτελεί δείγμα και σπουδαίο δείκτη του δυναμισμού του κλάδου, μέσα από την προάσπιση του επιστημονικού αντικειμένου και την διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση της δερματολογικής κοινότητας. Το πρότυπο ιατρικό κέντρο Lasermedical, αλλά και εγώ, προσωπικά, παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, με επίκεντρο τον ασθενή και την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών».