Επιστρέψαμε με ασφάλεια σε μια νέα καθημερινότητα.

Πέμπτη, 07/05/2020
Από τις 4 Μάϊου, όπου και ξεκίνησε η σταδιακή επαναφορά σε μια νέα καθημερινότητα, η Lasermedical είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους εσάς. Πάντα, όμως, με ασφάλεια, συνέπεια και υπευθυνότητα.
Το νέο μας σύνθημα είναι «μένουμε ασφαλείς» και προστατεύουμε τη δημόσια υγεία αλλά και τους συνανρθώπους μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. 

Μένουμε ασφαλείς απέναντι στην πρωτόγνωρη συνθήκη της πανδημίας του κορωνοϊού, που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Μένουμε υπεύθυνοι απέναντι στους συνανθρώπους μας, στα παιδιά μας. Προστατεύουμε τη δημόσια υγεία αλλά και εμάς τους ίδιους, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων υγείας. Στο τέλος, ενωμένοι, θα βγούμε όλοι νικητές.

Η Lasermedical αφουγκράστηκε απο πολύ νωρίς την κρισιμότητα της κατάστασης και έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασπορά του ιού. Με γνώμονα την προστασία της υγείας των ασθενών αλλά και των εργαζομένων μας, συνεχίζουμε με ασφάλεια την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών. 

Ακολουθούμε πιστά τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, του ΠΙΣ και της ΕΔΑΕ.

Ο ιατρός Σωτήρης Θεοχάρης

 

Ο ιατρός Μιχάλης Δομένικος
 

Οι ιατροί κ. Σωτήρης Θεοχάρης και κ. Μιχάλης Δομένικος δέχονται πλέον ραντεβού για κάθε είδους δερματολογικά, δερματοχειρουργικά ή περιστατικά αισθητικής δερματολογίας, διαθέτοντας όλον τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό, για τον ίδιο και τους ασθενείς και διατηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Επιπλέον, το παραϊατρικό προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο για την ορθή χρήση του προστατευτικού εξοπλισμού αλλά και επανδρωμένο, φορώντας ειδική στολή, μιας χρήσης, μάσκα προστασίας, γάντια αλλά και προμετωπίδα, σε όλες τις εφαρμογές laser ή και άλλων θεραπειών.

Όσον αφορά στους χώρους μας, επισημαίνουμε ότι σε όλους υφίσταται φυσικός αερισμός, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε φορά που βρίσκεται μέσα ένας ασθενής αλλά και μετά την αποχώρηση του. Παράλληλα, πραγματοποιείται διαρκώς απολύμανση και καθαρισμός όλων των επιφανειών, των μηχανημάτων αλλά και των ιατρικών μας εργαλείων, με εγκεκριμένα διαλύματα, ενώ έχουν απομακρυνθεί περιοδικά, φυλλάδια, κ.λπ.

Στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας, φροντίζουμε έτσι ώστε οι ασθενείς, να εισέρχονται στον χώρο μας μόνο κατόπιν ραντεβού, τα οποία είναι κατανεμημένα με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός στον χώρο. Επίσης, ζητείται πάντα από τους προσερχόμενους ασθενείς να απολυμάνουν τα χέρια τους αλλά και να φορέσουν προστατευτική μάσκα προσώπου. 

H Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) με ανακοίνωση, που εξέδωσε, δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές για τη λειτουργία των δερματολογικών ιατρείων υπό τις νέες συνθήκες που προέκυψαν και συνιστά στα μέλη της επιμέλεια, ψυχραιμία, μέτρο και καθαρή κλινική σκέψη για την εφαρμογή και ορθή τήρηση των μέτρων προστασίας. Επισημαίνει δε, ότι οι ειδικοί Δερματολόγοι οφείλουν να δίνουν οδηγίες για την κατάλληλη φροντίδα του δέρματος σε κάθε περίπτωση. Το ίδιο συνέβη και με την ΕΕΔΧ και τις «Κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με την Επαναλειτουργία των Ιατρείων» που απέστειλε σε όλα τα μέλη της.

Ο ιατρός Σωτήρης Θεοχάρης ανέφερε σχετικά: «Με υπευθυνότητα, σεβασμό αλλά και κατανόηση θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Βγαίνουμε από το σπίτι, παραμένουμε, όμως ασφαλείς. Αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία ότι το πέρας αυτής της πρωτόγνωρης περιπέτειας θα μας βρει όλους πιο δυνατούς και υπεύθυνους απέναντι στους συνανθρώπους. Μιας και οι νέες συνθήκες μας οδηγούν στην αναδιαμόρφωση του προγράμματος, για την ασφάλεια όλων μας, επιθυμούμε να δείξετε τη δέουσα κατανόηση και υπομονή, ενώ σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να σας εξυπηρετήσουμε όλους και να καλύψουμε τις ανάγκες σας για οποιοδήποτε δερματολογικό πρόβλημα σας απασχολεί, με συνέπεια και μεθοδικότητα, τηρώντας πάντα τους κανόνες που η πολιτεία και οι επιστήμονες έθεσαν.»