τηλέφωνο επικοινωνίας
(+30) 22910 71790

email
info@lasermedical.gr

διεύθυνση
Οδοσ Αφροδιτησ, Λαγονήσι - 39,5 χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου

Δερματολογικό Ιατρείο

Στο κέντρο μας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά από δερματολογικές, δερματοχειρουργικές και αισθητικές υπηρεσίες για κάθε δερματολογικό προβλήμα ξεκινώντας από την δερματολογική φροντίδα παιδιού, εφήβου και ενήλικα, θεραπευτική αντιμετώπιση καρκίνων του δέρματος, αισθητικές και laser εφαρμογές μέχρι και την μεταμόσχευση μαλλιών.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τόσο ιατρικής όσο και αισθητικής φύσεως θεραπείες. Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες θεραπείες για την ακμή, την τριχόπτωση, το έκζεμα, την ψωρίαση, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όπως και για τα υπόλοιπα δερματολογικά νοσήματα.

Επιπλέον προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για αισθητικά προβλήματα που αφορούν στη γυναίκα και στον άντρα όπως:

  • βοτουλινική τοξίνη (botox, dysport)
  • εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως για την αντιμετώπιση των ρυτίδων
  • συνδυασμό υψηλής τεχνολογίας μηχανημάτων (accent, LPG, Nd:YAG, Laser) για αντιμετώπιση χαλάρωσης και κυτταρίτιδας
  • laser ALEXANDRITE για αντιμετώπιση τριχοφϋίας και φυσικά
  • την τεχνολογία Fractional Laser για ανανέωση της επιδερμίδας

Ακόμα την υποδομή του κέντρου μας συμπληρώνουν Q- switched Alexandrite Laser για αφαίρεση τατουάζ, Pulse Dye Laser για θεραπεία ευρυαγγειών και αφαίρεση δυσχρωμιών, Smooth Beam Laser για θεραπεία ακμής και ανάπλαση του δέρματος. Τέλος να σημειώσουμε πώς οι δερματολογικές πράξεις διενεργούνται και με χρήση Laser CO2.

Βασική επιδίωξη του εξειδικευμένου ιατρικού δυναμικού μας είναι να προτείνει και να εφαρμόζει την ενδεδειγμένη ιατρική φροντίδα σε κάθε ασθενή ξεχωριστά.

top