τηλέφωνο επικοινωνίας
(+30) 22910 71790

email
info@lasermedical.gr

διεύθυνση
Οδοσ Αφροδιτησ, Λαγονήσι - 39,5 χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου

Χατζέλλης Ελευθέριος

ΧΑΤΖΕΛΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ

O ιατρός Ελευθέριος Μ. Χατζέλλης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ 1997 -2003).

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ως Ανθυποσμηναγός Ιατρός, υπηρέτησε ως προϊστάμενος της  Υγειονομικής Υπηρεσίας σε Μονάδα της Αεροπορίας στην περιφέρεια  και στη συνέχεια στο Γραφείο Αεροπορικής Ιατρικής της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας μετά από σχετική εκπαίδευση στο Αμερικανικό σχολείο USAFSchoolofAerospaceMedicine, SanAntonio,TX.

Το 2008 κατόπιν εξετάσεων επιλογής, ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας, που ολοκλήρωσε το 2015 στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκόν» υπό τη διδασκαλία του Αναπληρωτή Καθηγητή Ενδοκρινολογίας Καλτσά Γρηγόριου δίπλα στον οποίον απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία στον Σακχαρώδη Διαβήτη, στις παθήσεις του θυρεοειδούς, των επινεφριδίων και της υπόφυσης καθώς και στο πεδίο των νευροενδοκρινών όγκων.

Έχει συμμετάσχει με ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια Ενδοκρινολογίας, ενώ είναι συγγραφέας επιστημονικών μελετών και άρθρων που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά με επιτροπή κριτών/peer-review (researchgate.net).

Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας (ΕΕΕ), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας μελέτης των Νευροενδοκρινών όγκων (ENETS – EuropeanNeuroendocrineTumorSociety) καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Αεροπορικής και Διαστημικής Ιατρικής.  Στην παρούσα φάση εργάζεται ως Επιμελητής της Ενδοκρινολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας

top