τηλέφωνο επικοινωνίας
(+30) 22910 71790

email
info@lasermedical.gr

διεύθυνση
Οδοσ Αφροδιτησ, Λαγονήσι - 39,5 χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου

Δελλήβεης - Δομένικος Μιχαήλ

ΜΙΧΑΗΛ ΔΕΛΛΗΒΕΗΣ - ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (2003).

  • 2003 - 2005 εκπαίδευση στην Γενική Ιατρική, στο 251 ΓΝΑ
  • 2004 - 2005 εκπαίδευση στην Αεροπορική Ιατρική, στο Κ.Α.Ι. (Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής)
  • 2008 - 2009 εκπαίδευση στην Παθολογία, στη Β' Παθολογική Κλινική του 251 ΓΝΑ
  • 2009 - 2012 εκπαίδευση στην ειδικότητα της Δερματολογιάς - Αφροδισιολογίας, στην Πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός"
  • 2013 απόκτηση του τίτλου Δερματολόγου - Αφροδισιολόγου
  • 2013 έως και σήμερα Επιμελητής Δερματολογικής Κλινικής του 251 ΓΝΑ

Ο ιατρός Μιχαήλ Γ. Δελλήβεης - Δομένικος ασκεί ιδιωτικό ιατρείο δερματολογίας - αφροδισιολογίας, ως συνεργάτης και συμμέτοχος του προτύπου ιατρείου παροχής υπηρεσιών δερματολογίας - αφροδισιολογίας LASERMEDICAL Α.Ε. , καθώς και ως συνεργάτης της SKIN AND HAIR MEDICAL CARE LTD.

Έχει συμμετάσχει (παρακολούθηση, ελεύθερες ανακοινώσεις, παρουσιάσεις) σε ικανό αριθμό συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ είχε την τιμή να αποτελεί μέλος της συγγραφικής ομάδας του επιστημονικού συγγράμματος "Δερματολογία &Εγκυμοσύνη".

Πέραν της καθημερινής εξάσκησης της κλινικής δερματολογίας - αφροδισιολογίας, δραστηριοποιείται ενεργά στους τομείς της Δερματοχειρουργικής, της αισθητικής ιατρικής και των εφαρμογών Laser, καθώς και της μεταμόσχευσης μαλλιών υπό την καθοδήγηση του Δρ. Σωτήριου Θεοχάρη.

Από το 2013 αποτελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας.

top