τηλέφωνο επικοινωνίας
(+30) 22910 71790

email
info@lasermedical.gr

διεύθυνση
Οδοσ Αφροδιτησ, Λαγονήσι - 39,5 χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου

Μικροδερμοαπόξεση

Η μικροδερμοαπόξεση είναι μια τεχνική με την οποία  επιτυγχάνεται απομάκρυνση της κερατίνης στοιβάδας του δέματος με μηχανικό τρόπο. Πρόκειται για ένα μηχανικό peeling, που οδηγεί σε ανανεωμένη εμφάνιση του δέρματος.

 Η εφαρμογή γίνεται στο ιατρείο του δερματολόγου και δεν απαιτείται αναισθησία. Η συσκευή εκτοξεύει μικροκρυστάλλους  στην επιφάνεια του δέρματος και αμέσως μετά τους απομακρύνει μέσω αναρρόφησης.  Οι μικροκρύσταλλοι είναι αποστειρωμένοι και μιας χρήσης . Εκτός από την μηχανική απομάκρυνση του ανώτερου τμήματος της επιδερμίδας , με την τεχνική αυτή επιτυγχάνεται και η  διέγερση των ινοβλαστών που οδηγεί σε παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και η βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.

Με την τεχνική αυτή :

  • το δέρμα δείχνει καθαρό και λαμπερό,
  • οι δυσχρωμίες υποχωρούν ,
  • οι λεπτές ρυτίδες και οι ουλές βελτιώνονται ,
  • η διάμετρος των πόρων ελαττώνεται.

Μετά τη συνεδρία υπάρχει ήπιο ερύθημα το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες. Ο ασθενής την ίδια ημέρα αποφεύγει να πλύνει το πρόσωπο με ζεστό νερό και θα πρέπει να λάβει μέτρα αντηλιακής προστασίας.

 Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από την ηλικία του ασθενή και την κατάσταση του δέρματος του, και κυμαίνεται μεταξύ 4 και 6 σε ετήσια βάση.

top